Home » D:News » Cât de prost se poate încheia o vizită la toaleta publică? Un bărbat ghinionist a fost muşcat de penis de două ori într-un an

Cât de prost se poate încheia o vizită la toaleta publică? Un bărbat ghinionist a fost muşcat de penis de două ori într-un an

Publicat: 01.10.2016
Un comerciant australian, ghinionist, a ajuns la spital deoarece un păianjen l-a înţepat în penis pentru a doua oară în decursul unui an.

Bărbatul în vârstă de 21 de ani utiliza o toaletă publică din Syndey, când a simţit o înţepătură care îi era familiară din cauza unui incident anterior. În aprilie, Jordan a fost tratat după ce un păianjen cu spate roşu l-a muşcat tot de penis în timp ce utiliza o toaletă publică. 

,,După primul incident nu am mai vrut să folosesc o toaletă publică vreodată,” a declarat acesta pentru BBC. ,,Însă în aceea zi toaletele au fost curăţate, m-am gândit că o pot utiliza  M-am uitat sub ambele capace de veceu şi apoi m-am aşezat. Următorul lucru pe care l-am simţit a fost o durere insuportabilă,” a adăugat el.

Jordan nu era sigur ce specie de păianjen l-a muşcat de această dată. Muşcătura paianjenului cu spate roşu este veninoasă, provocând dureri puternice, transpraţie şi ameţeală. Ca specie, păianjenul cu spate negru este apropiat de văduva neagră, însă păianjenii cu spatele roşu se diferenţiază prin dunga roşie de pe spate.

Acest tip de păianjeni sunt comuni în Australia, unde aproximativ 2.000 de persoane sunt muşcate anual de această specie, conform Australian Museum. Însă să fii muşcat de două ori în mai puţin de şase luni de penis este un lucru neobişnuit ce îl face pe Jordan ,,cel mai ghinionist bărbat din ţară,” după cum afirmă el.

Conform raporturilor, Jordan a fost tratat şi eliberat din spital. 

Muşcăturile de păianjen pot evolua în cele mai bizare moduri. Veninul  păianjenului conţine o toxină care induce erecţia. Veninul păianjenilor brazilieni este deseori utilizat în produse farmaceutice pentru efectul său. 

Sursa: Live Science

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase