Home » D:News » De ce mimează orgasmul bărbaţii şi femeile

De ce mimează orgasmul bărbaţii şi femeile

De ce mimează orgasmul bărbaţii şi femeile
Publicat: 19.05.2017
Opt din zece femei au recunoscut că mimează orgasmul în dormitor, conform unor noi cercetări. Specialiştii au descoperit 143 de motive uluitoare pentru care bărbaţii şi femeile se prefac în pat.

Cercetătorii de la Universitatea din Kansas au studiat obiceiurile sexuale a 1600 de bărbaţi şi femei pentru a vedea de ce se prefac în aşternuturi. Studiul a arătat că 64 % dintre femei şi bărbaţi se fac vinovaţi de asta, deşi această practică este mai frecventă în rândul femeilor. Mai mult de jumătate dintre femei recurg la acest gest atunci când sunt plictisite sau vor să îşi exerseze calităţile actoriceşti, scrie Gândul.

Una din trei femei mimează orgasmul atunci când realizează că acest moment este unul aşteptat, în timp ce ceilalţi recunosc că sunt prea beţi sau obosiţi pentru a vedea cum decurg lucrurile în mod natural. În ceea ce îi priveşte pe bărbaţi, pare că principalul motiv pentru care aceştia se prefac este insecuritatea sexuală. “Mimarea orgasmului poate avea la bază o disfuncţie sexuală sau o problemă maritală. Constatările noastre pot ajuta psihoterapeuţii să se adapteze mai bine terapiei”, spune profesorul Omri Gillath. 

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase