Home » D:News » Greta Thunberg va apărea într-un film produs de Disney

Greta Thunberg va apărea într-un film produs de Disney

Greta Thunberg va apărea într-un film produs de Disney
Publicat: 09.01.2020
Documentarul va apărea în vara anului 2020 pe platforma Hulu, deţinută de către Disney.

Greta Thunberg este un nume care naşte vii controverse oriunde este pomenit: pe reţelele de socializare, radio, televiziune sau conversaţiile faţă în faţă. Toată lumea are o părere despre situaţia climei şi mai ales despre modul în care această adolescentă a ales să se implice în ceva ce consideră că este important. 

Apariţiile şi discursurile Gretei se bucură de o largă acoperire mediatică şi, după cum notează Daily Mail, acestea vor fi incluse într-un film. Mai exact, un documentar despre activitatea Gretei Thunberg va fi lansat în vara anului 2020 pe platforma Hulu, subsidiară a Disney.

Titlul acestui documentar va fi unul simplu, „Greta”, şi va surpinde trecerea de la „adolsecenta tăcută” la fenomenul mondial care este în prezent. Sursele spun că acest film va fi produs de către Cecilia Nessen şi Frederik Heinig, iar regia îi va reveni lui Nathan Grossman, jurnalist şi regizor suedez. De asemenea, aceleaşi surse spun că aranjamentele legate de aceată producţie au fost în lucru „de ceva vreme”.

Recent Greta Thunberg s-a reîntors acasă, în Suedia, după ce în ultimele patru luni a călătorit prin întreaga lume ţinând discursuri şi militând pentru luarea în serios de către factotorii de decizie la nivel global a problemelor de mediu. Astfel, în luna septembrie a anului 2019 a susţinut un discurs în faţa Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, cuvintele ei împărţind lumea în tabere: unii care îi încurajează eforturile şi alţii care sunt de părere că Greta este o alarmistă.

„De peste 30 de ani, ştiinţa ne-a arătat negru pe alb. Cum îndrăzniţi să ignoraţi avertismentele şi să veniţi aici să spuneţi că faceţi destul când politicile şi soluţiile necesare nici măcar nu se întrevăd? Cum îndrăzniţi? Mi-aţi răpit visurile şi copilăria cu vorbe goale. Şi totuşi, eu mă număr printre norocoşi. Oamenii suferă. Oamenii mor, ecosisteme întregi se prăbuşesc. Suntem la începutul unei distrugeri în masă şi vorbim numai despre bani şi fantezia unei eterne creşteri economice. Cum îndrăzniţi?”, a declarat Greta în faţa Adunării.

În luna decembrie a anului 2019, Greta Thunberg a participat la conferinţa ONU dedicată schimbărilor climatice, călătorind între Statele Unite ale Americii şi Spania cu ajutorul vloggeriţei de origine română Elayna Carausu, la brodul catamaranului „La Vagabonde”.

Citeşte şi:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase