Home » D:News » A aparut ciocolata cu efect afrodisiac pentru barbati

A aparut ciocolata cu efect afrodisiac pentru barbati

A aparut ciocolata cu efect afrodisiac pentru barbati
Publicat: 05.02.2009
Conform Australian Associated Press, un ciocolatier neo-zeenlandez declara va lansa cu ocazia Valantine’s Day un nou tip de ciocolata care va crea puternice senzatii afrodisiace oricarui barbat care o consuma.

Fostul cercetator stiintific in industria alimentara si creator al firmei Mamor Chocolates, Hanna Frederick afirma ca a produs un nou tip de bomboane de ciocolata care au aroma de bere si contin extract din coarne de cerb, un afrodisiac masculin  foarte pretuit in medicina traditionala chineza.

In prezent echipa din saptele acestui proiect alimentar lucreaza la impregnarea primei serii de bomboane cu un extract natural din Tongkat Ali. Acesta este un arbust care creste in junglele din Indonezia a carui scoarta este cunoscuta de milenii drept un puternic stimulent sexual. Cercetatorii au descoperit ca extractul din scoarta arbustului Tongkat Ali stimuleaza productia de testosteron la barbati. Datorita efectelor afrodisiace redutabile, arbustul este cunoscut in zona drept Viagra asiatica.

Sursa : Fox News

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase