Home » D:News » Cel mai dur Reality Show creat vreodata

Cel mai dur Reality Show creat vreodata

Cel mai dur Reality Show creat vreodata
Publicat: 04.08.2009
O misiune cu echipaj uman pe Marte ridica numeroase probleme. Este imperios necesar ca membrii expeditiei sa care suficient combustibil, la fel de multe provizii, sa se protejeze de radiatiile cosmice si sa suporte izolarea intr-un dispozitiv de mici dimensiuni, fara sa isi piarda luciditatea. Aceasta este si tema unui Reality Show organizat de Agentia Spatiala Europeana si Academia Rusa de Stiinte.

Pentru program vor fi selectati atent nu mai mult de sase membri, iar ei vor trai in conditii similare cu cele de pe Marte timp de trei luni. Participantii la reality show vor fi, practic, cobaii oamenilor de stiinta, acestia din urma sperand sa testeze reactiile paranoide si problemele psihice cauzate de izolare ale unor potentiali astronauti. Premiul este si el unul tentant. Orice voluntar ce rezista incercarilor din cele 100 de zile de concurs va primi o recompensa de 20.000 de dolari.

Concurentii vor fi alesi doar din Germania, Franta si Rusia, iar show-ul va fi transmis in toata lumea. Bineinteles, sistemul de votare al participantilor preferati va ramane in vigoare, astfel ca publicul va avea un aport extrem de important in selectarea invingatorilor.

Sursa: Daily Galaxy

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase