Prima pagină D:News

Anul 2010 in imagini (FOTO)

12.19.2010 | ● Vizualizări: 195
Anul 2010 in imagini (FOTO)     fotografii, cele mai frumoase fotografii, fotografii senzationale, galerie foto, anul 2010 in imagini + zoom
Galerie foto (19)

Anul 2010 se aproprie de sfarsit: este timpul sa privim inapoi si sa facem o trecere in revista a celor mai importante evenimente din ultimele 12 luni. Dezastrul din golful Mexic, doua cutremure devastatoare, olimpiada de la Vancouver, vulcanul care a intunecat traficul aerian al Europei, Cupa Mondiala din Africa de sud, salvarea eroica a celor 33 de mineri si, nu in cele din urma, imensul scandal Wikileaks – toate acestea au fost surprinse, in imagini reprezentative, de fotografii agentiilor de presa.

Tragedia din Golful Mexic, care a avut loc la inceputul anului2010 este considerata drept cel mai mare ecodezastru din toatetimpurile. Citeste pe larg despre dezastru din Golful Mexic, aici. (foto: APPhoto/Gerald Herbert)

230.000 de oameni nevinovati si-au pierdut viata in urmacutremului devastator dinHaiti, de pe 12 ianuarie. (foto: JUANBARRETO/AFP/Getty Images)

Deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Vancouver -12 februarie (foto: REUTERS/David Gray)

Pe 11 aprilie 2010, mii de oameni s-au strans in piata Pilsudskidin Varsovia pentru a aduce un ultim omagiu presedintelui polonezLech Kaczynski si celorlalti oameni de stat care au murit inaccidentul aviatic din Rusia, de pe 10 aprilie. (foto: SeanGallup/Getty Images)

Cutremurul cumplit - 8,8 grade magnitudine - din Chile, care aavut loc pe 27 februarie 2010, a aruncat Chile in colaps, asa cumse vede si din aceasta fotografie facuta pe 4 martie.

Vulcanul cu nume imposibil Eyjafjallajokul a aruncat, vreme decateva zile, Europa in bezna. (foto: REUTERS/LucasJackson) Vezi aici mai multe foto spectaculoase cu vulcanulislandez Eyjafjallajokul!

Unul dintre cei mai activi vulcani africani, Nyiragongo, erupeintr-un spectacol natural superb in Congo, la mijloc de martie(foto: AP Photo/Rebecca Blackwell)

Pavilionul englez din cadrul World Expo 2010 de la Shanghai(foto: PHILIPPE LOPEZ/AFP/Getty Images)

Steaua Mortii? Ei bine, nu - aceastaeste.... afla aici! (foto: NASA)

Capitanul Brian Bews se salveaza spectaculos, dupa ce avionulsau CF-18, o ia razna in timpul unui airshow din Alberta, Canada(foto: AP Photo/The Canadian Press, Lethbridge Herald, IanMartens)

Aceasta a fost celebra caracatita Paul care a prezis victoriaSpaniei in fata Olandei, in finala Campionatului Mondial de Fotbaldin Africa de Sud. Caracatita Paul a murit in aceastatoamna. (foto: REUTERS/Wolfgang Rattay)

A inceput in iulie si a durat luni de zile: cea mai cumplitainundatie din Pakistan (foto: Paula Bronstein/Getty Images)

Cumplita razbunare a taurului- afla povestea si vezi si un video socant. Toreadorul asupravietuit!

O operatiune de salvare vazuta de o planeta intreaga: emotionant poveste a minerilor dinChile. (foto: AP Photo/Domingo Botan)

Roverul Spirit se uita in urmasa... pe Marte (foto: NASA)

Sud coreenii impreuna cu americanii fac exercitii de intimidarefata de conationalii lor comunisti (foto: REUTERS/Jo Yong-Hak)

Cel mai mare scandal politic international (si nu numai al anului):Wikileaks.

Sursa