Home » Lumea digitală » O nouă versiune a sistemului de operare rezolvă o problemă foarte mare de pe modelele iPhone 8

O nouă versiune a sistemului de operare rezolvă o problemă foarte mare de pe modelele iPhone 8

O nouă versiune a sistemului de operare rezolvă o problemă foarte mare de pe modelele iPhone 8
Publicat: 26.04.2018
Apple a lansat aseară o actualizare software supriză pentru iOS. Este vorba despre versiunea 11.3.1, dedicată în special utilizatorilor de iPhone, întrucât rezolvă una dintre problemele majore pe care o parte dintre aceştia au întâmpinat-o cu doar câteva săptămâni în urmă, la lansarea versiunii iOS 11.3.0. Aceasta nu este prima dată când Apple „strică” ceva intenţionat şi repară apoi într-un update de dimensiuni mai mici.

Pe lângă rezolvarea micilor probleme pe care le-am putea întâmpina la nivel de interfaţă, funcţia principală a lui iOS 11.3.1 este să repare funcţionalitatea modelelor iPhone 8 şi 8 Plus care au avut display-ul înlocuit cu o piesă neoriginală. Acestea funcţionau perfect înainte de lansarea iOS 11.3, iar după ce au primit această versiune, funcţionalitatea touch a încetat să mai funcţioneze. Astfel, actualizarea pentru aceste dispozitive nu va putea fi realizată direct pe telefon ci doar prin intermediul unui computer.

În descrierea actualizării 11.3.1, Apple avertizează utilizatorii despre calitatea îndoielnică a pieselor de schimb neoficiale şi îndeamnă utilizatorii să îşi repare telefoanele doar în centre autorizate, unde sunt folosite aceleaşi piese originale precum cele din fabrică.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase