Home » Lumea digitală » Samsung Galaxy S10 ar putea fi primul smartphone cu senzor de amprentă în display

Samsung Galaxy S10 ar putea fi primul smartphone cu senzor de amprentă în display

Samsung Galaxy S10 ar putea fi primul smartphone cu senzor de amprentă în display
Publicat: 27.06.2018
Aşteptările pentru Galaxy S10 sunt acum foarte ridicate în rândul pasionaţilor de tehnologie, acest model urmând să schimbe design-ul din ultimii doi ani al smartphone-urilor Samsung, fiind vorba despre un model aniversar.
Iniţial, Galaxy S9 era modelul aşteptat să fie livrat cu senzor de amprentă în display, după care zvonurile s-au mutat spre Galaxy Note9. Se pare însă că abia S10 va integra această componentă, însă va veni şi cu alte noutăţi legate de autentificarea biometrică.
 
Publicaţia coreeană The Bell susţine că sursele sale apropite de Samsung au informaţii de la furnizorii de componente care susţin că Samsung va renunţa la scannerul de Iris, care a debutat pe Galaxy Note7 şi a fost integrat în modelele S8, Note8 şi S9, în favoarea altor capabilităţi de autentificare. Comenzile scăzute pentru această componentă sugerează că Samsung va adopta o tehnologie de recunoaştere facială 3D, similară cu cea de pe iPhone X şi mai nou de pe Xiomi Mi 8 Explorer şi OPPO Find X, care va funcţiona în tandem cu un senzor de amprentă.
 
Întrucât poziţionarea sensorului de amprentă a fost problematic în trecut, iar noul senzor de amprentă de pe S9 nu este nici acum poziţionat tocmai perfect, Samsung ar putea apela la un senzor integrat în display-ul telefonului, asemeni smartphone-urilor de la Vivo şi Huawei Mate RS Porsche Design. 
 
Continuarea pe Go4it
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase