Home » Natură » Primul parc de aventură de pe litoralul românesc. FOTOGALERIE

Primul parc de aventură de pe litoralul românesc. FOTOGALERIE

Publicat: 07.03.2015
Turiştii care vor vizita la vară litoralul românesc vor avea parte de un nou loc de distracţie, la sfârşitul lunii martie urmând să fie inaugurat, în apropierea staţiunii Neptun, primul parc de aventură de pe litoralul românesc, denumit "Paradis Land".

Noul concept de parc de aventură a fost pus în scenă de către doi oameni de afaceri din Constanţa, Aurelian Marin şi Cosmin Stanciu, sub brandul Paradis – Vacanţe de vis, şi va fi locul perfect pentru petrecerea timpului liber înconjurat de natură, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vezi aici o FOTOGALERIE cu parcul de aventuri

„Paradis Land este un concept ce se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Date fiind poziţionarea geografică şi potenţialul turistic al zonei, pe perioada sezonului estival, mai – septembrie, va fi un pol de atracţie pentru turiştii de pe litoralul românesc, De asemenea, ne dorim ca în viitorul apropiat să dezvoltăm o zonă de minigolf, o zonă de paint-ball şi trasee de bicicletă”, a declarat Aurelian Marin.

Amplasat în pădurea Comorova din staţiunea Neptun, pe o suprafaţă de două hectare, parcul de aventură va însuma 11 trasee diferite ca mărime, grad de dificultate şi de aventură, jocuri de căţărare, tir cu arcul, airsoft, Petanq, trasee de tiroliene, trasee ridicate la înălţimi de peste zece metri.

Paradis Land va fi al doilea ca mărime din ţară, după cel de la Braşov, va fi deschis zece luni pe an şi se va afla sub emblema piraţilor. De aceea, mascota parcului este temutul Căpitan Barbarossa. Tarifele de intrare în Paradis Land vor fi cuprinse între 35 de lei pentru copii şi 50 de lei pentru adulţi.

SURSA: Mediafax

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase