Home » D:News » Celine Dion a apărut în public după aproape patru ani

Celine Dion a apărut în public după aproape patru ani

Celine Dion a apărut în public după aproape patru ani
Celine Dion în septembrie 2019. Sursa foto: Profimedia
Publicat: 03.11.2023

Celine Dion și-a făcut prima apariție publică din ultimii aproape patru ani, în timp ce continuă să lupte cu sindromul persoanei rigide, scrie Pagesix.com.

Celine Dion și-a făcut prima apariție publică din ultimii aproape patru ani, în timp ce continuă să lupte cu sindromul persoanei rigide.

Cântăreața, în vârstă de 55 de ani, a asistat la un meci NHL la T-Mobile Arena din Las Vegas, între Vegas Golden Knights și echipa din orașul său natal, Montreal Canadiens.

Vedeta franco-canadiană părea să aibă un moral extraordinar

După meci, în care Habs au pierdut, Celine Dion a intrat în vestiar și a discutat cu toată lumea și le-a strâns mâinile.

În ciuda problemelor sale grave de sănătate, vedeta franco-canadiană părea să aibă un moral extraordinar, potrivit presei internaționale.

Fiul său, René-Charles, și gemenii Eddy și Nelson au fost alături de ea și s-au fotografiat cu câțiva jucători.

A urcat ultima dată pe scenă în martie 2020

Dion și-a anunțat diagnosticul în decembrie 2022, după diverse anulări de concerte și, în cele din urmă, și-a încheiat turneul mondial „Courage”.

A urcat ultima dată pe scenă în martie 2020.

Sindromul „persoanei rigide” este o „tulburare neurologică rară și progresivă” care poate provoca rigiditatea mușchilor la nivelul trunchiului, brațelor și picioarelor.

„Pe Celine o tratează cei mai buni cercetători din domeniu”

Celine Dion are parte de cel mai bun tratament pentru sindromul care i-a pus capăt carierei.

„Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze, dar este important să avem speranță”, a declarat Claudette Dion, sora Celinei, pentru Le Journal de Montreal. „Pe Celine o tratează cei mai buni cercetători din domeniu”.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase