Prima pagină Cultura

Ioan Gyuri Pascu, în 2014: ''Mi-am trăit viaţa frumos. Când vrea Dumnezeu, mă duc”

Redactia Descopera.ro | 09.26.2016 | ● Vizualizări: 3354
Sursa: Mediafax foto     + zoom
Galerie foto (1)

Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu a murit în această dimineaţă. O prezenţă discretă în ultimii ani, Ioan Gyuri Pascu se retrăsese din viaţa publică în urma unor probleme de sănătate din 2010.

Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu a ieşit discret, în 2010, din scena publică, după o serie de probleme personale. La patru ani de la accidentul vascular pe care îl suferise, în 2014, artistul a dat un scurt interviu, în care a spus că se simte mult mai bine, că plănuieşte turnee în ţară şi că şi-a schimbat stilul de viaţă şi obiceiurile, potrivit Gândul.

''Duc o viaţă normală. Pot spune că regret câteva lucruri pe care le-am făcut sau nu le-am făcut până acum, însă în general mi-am trăit viaţa frumos. Când vrea Dumnezeu, mă duc, toţi suntem la mâna lui. La toţi ne sună la un moment dat ceasul, asta este o certitudine. Depinde doar când se va întâmpla acest lucru'', a declarat Ioan Gyuri Pascu.

Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineaţă, la vârsta de 55 de ani, în urma unui infarct, potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

"În jurul orei 5, am primit apelul de urgenţă pentru o persoană inconştientă. S-au deplasat echipajele noastre, au găsit un pacient în stop cardio respirator, imediat au fost demarate procedurile de resuscitare, dar spre ora 6 a fost constatat decesul", a declarat Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.

Ioan Gyuri Pascu avea 55 de ani şi se retrăsese din viaţa artistică din cauza problemelor de sănătate.