Home » Cultură » Ioan Gyuri Pascu, în 2014: ”Mi-am trăit viaţa frumos. Când vrea Dumnezeu, mă duc”

Ioan Gyuri Pascu, în 2014: ”Mi-am trăit viaţa frumos. Când vrea Dumnezeu, mă duc”

Publicat: 26.09.2016
Ioan Gyuri Pascu, în 2014: ”Mi-am trăit viaţa frumos. Când vrea Dumnezeu, mă duc”
Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu a murit în această dimineaţă. O prezenţă discretă în ultimii ani, Ioan Gyuri Pascu se retrăsese din viaţa publică în urma unor probleme de sănătate din 2010.

Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu a ieşit discret, în 2010, din scena publică, după o serie de probleme personale. La patru ani de la accidentul vascular pe care îl suferise, în 2014, artistul a dat un scurt interviu, în care a spus că se simte mult mai bine, că plănuieşte turnee în ţară şi că şi-a schimbat stilul de viaţă şi obiceiurile, potrivit Gândul.

”Duc o viaţă normală. Pot spune că regret câteva lucruri pe care le-am făcut sau nu le-am făcut până acum, însă în general mi-am trăit viaţa frumos. Când vrea Dumnezeu, mă duc, toţi suntem la mâna lui. La toţi ne sună la un moment dat ceasul, asta este o certitudine. Depinde doar când se va întâmpla acest lucru”, a declarat Ioan Gyuri Pascu.

Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineaţă, la vârsta de 55 de ani, în urma unui infarct, potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

„În jurul orei 5, am primit apelul de urgenţă pentru o persoană inconştientă. S-au deplasat echipajele noastre, au găsit un pacient în stop cardio respirator, imediat au fost demarate procedurile de resuscitare, dar spre ora 6 a fost constatat decesul”, a declarat Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.

Ioan Gyuri Pascu avea 55 de ani şi se retrăsese din viaţa artistică din cauza problemelor de sănătate.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase