Home » Cultură » Un actor din seria „Harry Potter” a anunţat că va deveni tată

Un actor din seria „Harry Potter” a anunţat că va deveni tată

Un actor din seria „Harry Potter” a anunţat că va deveni tată
Sursa foto: Youtube
Publicat: 09.07.2020

Actorul Devon Murray, care l-a jucat pe Seamus Finnigan, în îndrăgita franciză de film „Harry Potter”, a dezvăluit că va deveni tată.

Actorul irlandez a făcut anunţul că îşi aşteaptă primul copil cu iubita sa, Shannon McCaffrey Quinn, pe Instagram.

Cuplul a fost felicitat de unele dintre vedetele „Harry Potter”, printre care actriţele Luna Lovegood, Evanna Lynch şi Scarlett Hefner.

Devon Murray l-a interpretat pe Seamus Finnigan, colegul personajului Harry Potter la Şcoala de Magie Hogwarts. Murray și McCaffrey și-au început relația în noiembrie 2018, sărbătorind prima zi de Sf. Valentin doar câteva luni mai târziu la Paris.

Actori din seria „Harry Potter” care au devenit părinți în ultimele luni

Murray nu este singurul actor din celebra franciză „Harry Potter” care devine părinte în ultimele luni. În luna mai, a venit pe lume primul copil al cuplului Rupert Grint și Georgia Groome, o fetiță. De asemenea, Jessie Cave, care a interpretat-o pe „Lavender Brown”, este însărcinată cu al treilea copil al său.

Scriitoarea J. K. Rowling a dezvăluit recent că a fost victimă a violenţei domestice şi a unor abuzuri sexuale în tinereţe. Experienţele i-au modelat gândirea şi au creat contextul pentru o serie de declaraţii recente ale sale calificate drept transfobe.

Comentând un articol din presă, Rowling a ironizat expresia „persoane care au menstruaţie” folosită în limbajul non-gender. Mulţi au considerat că scriitoarea sugerează că doar persoanele care au menstruaţie sunt femei.

Acuzații grave pentru J. K. Rowling, autoarea seriei „Harry Potter”

Staruri ca Daniel Radcliffe, Sarah Paulson, Jameela Jamil şi Jonathan Van Ness au criticat-o pentru că nu ar fi ţinut cont de existenţa transsexualilor şi trangenderilor care se identifică drept femei şi care totuşi nu au menstruaţie.

Autoarea a revenit spunând, printre altele, că, deşi crede că transsexualii au nevoie şi merită protecţie având în vedere rata mare de victime ale violenţelor sexuale şi domestice, nu este de acord ca transgenderii care nu au făcut terapie hormonală sau o operaţie de schimbare a sexului să aibă acces în spaţii dedicate femeilor, precum băi sau vestiare, pentru că gestul ar lăsa loc de abuzuri, notează Mediafax.

O propunere privind certificate de confirmare a genului făcută în Scoţia le-ar permite persoanelor transgender să îşi modifice sexul în certificatul de naştere doar pe baza modului în care se identifică, nu şi a rapoartelor medicale şi psihiatrice.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase