Home » Cultură » O femeie din Coreea de Sud primeşte mii de apeluri din cauza serialului „Squid Game”

O femeie din Coreea de Sud primeşte mii de apeluri din cauza serialului „Squid Game”

O femeie din Coreea de Sud primeşte mii de apeluri din cauza serialului „Squid Game”
Seria distopică, în care concurenții, care au mare nevoie de bani, joacă jocuri pentru copii mortale pentru a câștiga premii în bani, a fost vizionată de pe 111 milioane de conturi de la debutul pe Netflix, pe 17 septembrie. / Sursa foto: Profimedia
Publicat: 11.10.2021

Netflix va edita numărul de telefon care apare în serialul Squid Game. Decizia a fost luată după ce o femeie din Coreea de Sud a spus că primeşte mii de apeluri şi mesaje de la tineri care vor să se înscrie în concursul din serial.

Femeia de afaceri din Seongju a declarat pentru presa locală că miile de mesaje şi apeluri îi fac viața de zi cu zi dificilă.

„Acesta este numărul pe care îl folosesc de mai bine de zece ani, aşa că sunt destul de surprinsă. Există mai mult de 4.000 de numere pe care trebuie să le şterg de pe telefonul meu”, a declarat aceasta, potrivit Mediafax.

„La început nu ştiam de ce, dar prietenul meu mi-a spus că numărul meu de telefon apare în Squid Game şi atunci mi-am dat seama”, a adăugat femeia.

Femeia ar fi respins ofertele de despăgubire oferite de Netflix

Femeia ar fi respins ofertele de despăgubire oferite de Netflix de până la cinci milioane de won, respectiv 4 mii de dolari. Netflix nu a comentat ofertele de despăgubire, însă a îndemnat fanii serialului să se abţină de la apelarea numărului.

„Împreună cu compania de producţie, lucrăm pentru a rezolva această problemă, inclusiv editarea scenelor cu numere de telefon, acolo unde este necesar”, a anunțat Netflix.

Serialul Squid Game a ajuns pe primul loc în 90 de ţări în doar 10 zile şi este pe punctul de a deveni cel mai vizionat serial din istoria Netlix.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase