Home » D-Guest » (P) La casă sau la bloc, descoperă farmecul unui șemineu spectaculos și accesibil!

(P) La casă sau la bloc, descoperă farmecul unui șemineu spectaculos și accesibil!

Publicat: 27.05.2022
(P) La casă sau la bloc, descoperă farmecul unui șemineu spectaculos și accesibil!

Descoperă și trăiește pe viu, alături de întreaga familie sau în brațele persoanei iubite, confortul și ambianța serilor fermecătoare la gura unui șemineu spectaculos! Chiar dacă nu locuiești la casă sau nu ai la dispoziție un buget suficient de mare pentru construcția unui șemineu complex, meșterii sibieni de la Pefoc, eperți în șeminee, sobe premium sau modele de grătar pe cărbuni, ne-au pregătit o gamă specială de șeminee mai ieftine, dar și variante decorative cu tehnologie de ultimă generație și consum redus.

Adevărate obiecte de mobilier amplasabile chiar și în apartamentul tău de la bloc, șemineele decorative, cunoscute și sub denumirea populară de șeminee false, oferă avantajul că sunt mult mai permisive din punct de vedere al prețului și reușesc să reproducă atmosfera magică a unui șemineu clasic pe lemne. Prietenoase cu bugetul tău, aceste șeminee speciale respectă standarde ridicate de calitate și funcționalitate.

Așadar, în rândurile următoare și cu ajutorul specialiștilor din domeniu, te vom ajuta să alegi cele mai bune variante de bioșeminee, șeminee electrice, șeminee pe gaz sau șeminee pentru terasă.

Bioșemineul

Acest tip de șemineu este alimentat cu biocombustibil (bioetanol – o substanță non-toxică, care protejează omul și mediul înconjurător) fiind mai avantajoase decât șemineele electrice sau pe gaz, deoarece nu depind de sursă externă de electricitate/gaz. Calitatea superioară a manoperei, siguranța, designul contemporan, ușurința utilizării și prețul mai accesibil, sunt alte plusuri care le plasează în topul preferințelor celor care locuiesc la bloc. Diversitatea lor include modele pe diferite dimensiuni și forme, amintind aici, bioșeminee de perete, mobile sau încorporabile (de tip portal).

Șemineul electric

Model popular printre clienți, un șemineu electric oferă plăcerea unui foc generat virtual, scutindu-te de bătăile de cap cu întreținerea periodică, tipice unui șemineu tradițional. Șemineele electrice satisfac până și pe cei mai pretențioși dintre clienți, bucurându-se de un design modern, dotat cu sticlă termică, telecomandă și ecran LCD cu reglaj de temperatură, ceea ce îți va facilita controlul total și de la distanță. Construite din oțel și placate în general, cu brâu de lemn, aceste modele de șeminee adaugă un plus de stil locuinței tale.

Șemineul pe gaz

Ultimul model care încheie lista de șeminee decorative este reprezentat de șemineul pe gaz sau șemineul de terasă, cum mai este cunoscut. Relativ nou pe piața de specialitate, acest produs are avantajul că imită șemineul tradițional la scară minimalistă, dar fără inconveniențele legate de fum sau de curățarea periodică a funinginei cu perii speciale din sârmă sau ustensile grătar profesionale.

Clasice, moderne sau elegante, gama de șeminee mobile pe GPL poate fi atracția principală pe terasă, în grădina locuinței tale sau într-un spațiu comercial de tip restaurant. Ușor de mutat dintr-un loc în altul, acestea pot conferi momente magice, contribuind la o atmosferă relaxantă sau intimă, indiferent de anotimp.

Așadar, visul unui șemineu în casa ta este mult mai aproape decât credeai! Consultă oferta meșterilor sibieni daca îți dorești un produs de calitate superioară. De peste 20 de ani, mii de clienți din România s-au lăsat pe mâinile lor iscusite, care te vor ajuta și pe tine, să-ți transformi locuința, într-un sanctuar al bunei dispoziții și confortului la superlativ!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm