Home » D:News » Midori, Windows-ul viitorului

Midori, Windows-ul viitorului

Midori, Windows-ul viitorului
Publicat: 05.08.2008
Microsoft a lansat un proiect revolutionar de cercetare destinat creerii unui software care va lua locul lui sistemului de operare Windows, cand acesta va fi retras.

Denumit Midori, noul sistem de operare a creat deja valuri in randul informaticienilor din intreaga lume, dupa ce primele informatii despre Midori au fost publicate in prestigiosul Software Development Times. Midori este inca un sistem de operare la care se lucreaza, multe dintre caracteristicile acestuia nefiind inca pe deplin dezvoltate si aprobate.

Cu toate ca Windows este reprezentativ pentru o perioada in care oamenii din intreaga lume au folosit intensiv acest sistem de operare in activitatile zilnice, dezvoltarea continua a conceptului de IT i-a determinat pe cei de la Microsoft sa dezvolte un nou sistem destinat inlocuirii Windows-ului, despre care expertii companiei cred ca nu va putea tine pasul cu dezvoltarea informaticii, nici macar pe termen scurt.
Intrebati despre noul Midori de catre echipa BBC News, Microsoft a emis un comunicat de presa prin care declara :
“Midori este, de fapt, doar unul dintre numeroasele proiecte in fasa, dezvoltate si controlate de Microsoft. Proiectul Midori este pur si simplu intr-o faza incipienta, astfel incat nu putem da foarte multe detalii.”

Sursa: BBC News

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase