Plasturele anti-mahmureală – invenţia care te „drege” după un chef prelungit?

01 11. 2012, 13:55

În ciuda faptului că nu este susţinut de asociaţiile medicale, Bytox Hangover Prevention Patch are succes pe piaţă, datorită unor consumatori care l-au încercat şi susţin că le-a fost de folos.

Utilizatorilor li se recomandă să îşi ataşeze plasturele cu 45 de minute înainate de a se apuca de băut şi să îl lase până a doua zi sau cel puţin opt ore după ce au încetat să bea.

Dr. Grossman afirmă că ingredientele – vitamine A, B, D, E, acid folic, extract de fructe açai (fructele unei specii de palmier sud-american, bogate în antioxidanţi) – sunt astfel eliberate treptat în fluxul sanguin, pe toată durata consumului de alcool, ajutând la recuperarea mai rapidă a organismului.

Totuşi, a adăugat el, plasturele nu împiedică îmbătarea şi nici comportamentele regretabile manifestate la beţie.

Ben Redhead, manager al site-ului Firebox, prin care plasturele este comercializat în Marea Britanie, a declarat că firma sa nu încurajează în niciun caz consumul excesiv de alcool, dar că utilizarea plasturelui ar ajuta şi economia naţională, de vreme ce ar o implica mai puţine absenţe de la serviciu din cauza mahmurelii.

Sursa: Mail Online