Home » D:News » Mărimea chiar contează, dar numai în anumite situaţii. Concluzia neaşteptată a unui studiu

Mărimea chiar contează, dar numai în anumite situaţii. Concluzia neaşteptată a unui studiu

Mărimea chiar contează, dar numai în anumite situaţii. Concluzia neaşteptată a unui studiu
Publicat: 10.06.2014
Un studiu recent sugerează că, în cazul aventurilor de o noapte, femeile îşi doresc un partener cât mai dotat. Nu contează însă lungimea penisului, ci grosimea acestuia.

În cadrul studiului realizat de Universitatea California din Los Angeles, 41 de femei au fost rugate să analizeze 33 de penisuri de plastic. Toate erau albastre, dar mărimea varia, de la 10 cm lungime şi 6,3 cm circumferinţă la 21,5 cm lungime şi 17 cm grosime.

Femeile au fost întrebate pe care l-ar alege dacă ar urma să aibă o aventură de o noapte cu un bărbat şi care ar fi mai indicat în cazul unei relaţii pe termen lung.

În cazul relaţiilor pasagere, femeile au preferat un penis mai gros decât au dorit la un partener stabil.

În cazul lungimii, opiniile au fost aceleaşi: un penis de 16,5 cm era considerat ideal.

Cercetătorii spun că unele femei preferă un organ sexual masculin mai gros, pentru că acesta poate stimula mai uşor zonele sensibile din interiorul vaginului.

În schimb, un penis prea lung poate provoca dureri, pentru că atinge cervixul, explică Shannon Leung, care a prezentat concluziile la întrunirea Asociaţiei pentru Stiinţe Psihologice de la San Francisco.

Acesta este primul studiu care foloseşte modele tridimensionale, care pot fi mai bine observate de către femei.

În a doua parte a studiului, femeile au fost rugate să recunoască din mai multe penisuri de plastic un anumit model, pe care au avut timp să-l analizeze doar 30 de secunde.

Toate femeile au avut tendinţa de a supraestima dimensiunea penisului, alegând un model mai mare decât cel iniţial.

Asta este o veste bună pentru bărbaţii care se gândesc să-şi facă operaţii de mărire a penisului. Intervenţia poate fi inutilă, din moment ce femeile oricum supraestimează acest aspect.

Sursa: Live Science

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase