Home » D:News » România ar putea fi inclusă pe tabla de joc „Monopoly Here and Now” din 2015

România ar putea fi inclusă pe tabla de joc „Monopoly Here and Now” din 2015

România ar putea fi inclusă pe tabla de joc „Monopoly Here and Now” din 2015
Publicat: 17.02.2015
Compania producătoare de jucării Hasbro lansează campania "România pe harta Monopoly", o provocare adresată românilor de pretutindeni de a-şi vota ţara pentru a fi inclusă pe tabla de joc "Monopoly Here and Now", ediţia specială din acest an.

Astfel, românii sunt invitaţi să acceseze site-ul www.votemonopoly.com şi să-şi voteze ţara pentru a fi inclusă pe tabla de joc „Monopoly Here and Now”, ediţia specială din acest an, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Actorul George Piştereanu, coregraful Emil Rengle, cântăreţul Florin Grozea şi actorul de stand-up comedy Raul Gheba sunt doar câteva dintre persoanele care au ales să se alăture campaniei „România pe harta Monopoly”. Din dorinţa ca România să fie reprezentată pe tabla de joc a ediţiei „Monopoly Here and Now”, cei patru şi-au pus imaginaţia la joacă şi le-au împărtăşit fanilor motivul pentru care au votat România, într-un clip postat pe platforma YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=4PUwMu9zEHI&feature=youtu.be).

De-a lungul timpului, compania Hasbro şi-a obişnuit publicul cu lansarea anuală a unei ediţii speciale a jocului Monopoly. În 2015, îndrăgitul joc de tranzacţii imobiliare pregăteşte ediţia „Monopoly Here and Now”, în care numele popularelor cartiere colorate vor fi înlocuite cu denumirile unor oraşe reprezentative ale lumii. Jucătorii de pe întreg mapamondul au la dispoziţie 20 de zile pentru a vota oraşele preferate care să fie incluse pe tabla de joc. Pentru ca România să se numere printre cele 20 de ţări reprezentate, Hasbro lansează provocarea „România pe harta Monopoly”.

Campania mondială de votare a celor mai populare oraşe din lume se va desfăşura până pe 4 martie, pe site-ul www.votemonopoly.com. Lista finală a oraşelor care vor fi incluse în jocul „Monopoly Here & Now” va fi publicată pe 19 martie, de Ziua Mondială Monopoly şi, totodată, ziua în care brandul sărbătoreşte 80 de ani.

Mai multe informaţii despre campania „România pe harta Monopoly” pot fi găsite pe reţeaua de socializare Facebook, iar detalii despre procesul de votare sunt disponibile pe www.votemonopoly.com.

De-a lungul timpului, Monopoly s-a făcut remarcat prin ediţiile speciale pe care le-a lansat. Cea mai scumpă versiune a acestui joc a fost creată pentru a sărbători un bijutier faimos din San Francisco, Sidney Mobell. Respectivul joc valora 2 milioane de dolari, având o tablă de joc din aur de 23 de carate şi zaruri bătute cu diamante. De asemenea, în 1978, a fost realizată o versiune din ciocolată a jocului Monopoly, vândută cu 600 de dolari.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase