PANICĂ în Spania după apariţia din senin a acestor obiecte de natură necunoscută

14 11. 2015, 09:13

Conform relatărilor acestora, obiectele au început să cadă din cer săptămâna trecută, primul fiind descoperit de nişte fermieri din Calasparra. Aceştia au anunţat imediat Garda Civilă, care a trimis la faţa locului specialişti.

La o primă inspecţie, reprezentanţii Gărzii au observat că obiectul nu este radioactiv şi nu există pericolul ca acesta să explodeze. Corpul misterios a fost ridicat de la locul descoperirii şi transportat către un laborator, pentru a fi supus unor analize amănunţite. Primele rezultate au condus la concluzia că obiectul neidentificat ar fi un container de gaz, care s-a desprins din structura unei rachete spaţiale sau a unui satelit şi a ajuns, într-un final, înapoi pe Terra.

Misterul e cu atât mai profund cu cât obiectul spaţial seamănă foarte mult cu IT-O Interrogator, un robot care şi-a făcut apariţia în mai multe filme din seria Star Wars. Acesta era folosit pentru a obţine informaţii de la prizonierii pe care îi chestiona, supunându-i unor torturi foarte bine elaborate.

Primarul din Calasparra a cerut cu insistenţă autorităţilor explicaţii privind natura obiectelor descoperite în hotarul satului pe care îl administrează. Edilul a exprimat nemulţumirile localnicilor, care se tem ca vieţile lor să nu fie puse în pericol.

Sursa: Mail Online