A cincea ediţie a Final Frontier, târgul de carte dedicat pasionaţilor SF & Fantasy

17 03. 2016, 16:15

Fanii genului SF & Fantasy şi cititorii paisonaţi sunt aşteptaţi între orele 11:00 şi 19:00 la Connect Hub (B-dul Dacia nr 99, la Piaţa Spaniei) pentru a putea vizita târgul.

”Ediţia din acest an a fost pusă la cale ca pentru un atac extraterestru: cu toate elementele pe care le aşteptaţi dat şi cu evenimente, happeninguri şi invitaţi surpriză”, afirmă organizatorii.

La cea de-a cincea ediţie a Final Frontier, pasionaţii genului îşi pot întregi colecţia cu volume de la edituri precum Nemira, Paladin, Millenium, Crux, Tritonic, dar şi Books Express.

Romanele grafice şi benzile desenate sunt furnizate de HAC!BD, The Walking Dead şi LEX Shop. Pasionaţii de board games sunt aşteptaţi la standul Red Goblin.

Totodată, vor fi prezente o serie de personaje fantasy, precum Cavalerii Jedi, Darth Vader, dar şi Kylo Ren. ”Vin însă cu gânduri paşnice şi pregătesc un joc trivia cu premii pentru voi. Nu am uitat nici de cei dornici de acţiune pentru care am pregătit ateliere de scriere creativă şi de benzi desenate”, mai spun organizatorii.   

Mai multe detalii şi noutăţi despre târg găsiţi pe Final Frontier.ro şi pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.