Nu doar pisicile sunt la modă. Surpriză pentru clienţii unei cafenele din Tokio

11 04. 2016, 14:00

Pentru acei locuitori ai oraşului Tokio care doresc să-şi petreacă timpul în compania animalelor, există de acum o alternativă foarte bună – cafenea tematică cu arici.

Deoarece cafenelele tematice cu pisici, câini, iepuri sau chiar şerpi sunt insuficiente pentru o ţară care iubeşte toate lucrurile drăguţe, în Japonia s-a deschis o cafenea cu arici.

Pentru o taxă de doar 9 euro în timpul săptămânii şi 12 euro în zilele de sărbătoare orice doritor se poate juca timp de o oră cu un arici sau îl poate avea companie la o cafea.

“Toţi aceşti arici sunt foarte prietenoşi, deşi unii te mai şi înţeapă”, a declarat Anna Cheung, o micuţă vizitatoare britanică de doar 11 ani.

“Am vrut să arătăm oamenilor farmecul aricilor, care dau adesea impresia că sunt greu de manevrat”, a spus Mizuki Murata, vânzătoare la cafeneaua “Harry”, care mai luctează şi la o cafenea cu iepuri. Aceasta povesteşte că ideea a avut un imens succes, clienţii stând adesea la coadă.

“Cel mai drăguţ lucru pe care poţi să-l faci în legătură cu aricii e să-i faci la un moment dat să se deschidă în faţa ta şi să-şi arate faţa”, a mai spus Mizuki.

Sursa: Gândul