Home » D:News » Noile ”arme” ale lui Putin înfricoşează sateliţii. Se asamblează în doar cinci minute

Noile ”arme” ale lui Putin înfricoşează sateliţii. Se asamblează în doar cinci minute

Publicat: 17.10.2016
Noua ,,armată'' a Rusiei cuprinde tancuri, un vehicul pentru lansarea proiectilelor S-300, avioane de luptă MiG şi o întreagă staţie radar.

Armata rusească şi-a prezentat ultimul tip de armament gonflabil. Batalionul a fost proiectat pentru a induce în eroare sateliţii şi aeronavele de supraveghere, acestea crezând că armata rusească este mult mai puternică.

Momelile realizate din cauciuc sunt proiectate pentru a arăta precum maşinăriile de luptă reale, privite de la o distanţă de aproximativ 274 de metri, acestea făcându-se nevăzute în câteva minute. Tancul gonflabil T-80 cântăreşte aproape 70 de kilograme şi a costat 16.000 de dolari. Tancul poate fi umflat şi dezumflat în cinci minute

Noua ,,armată” a Rusiei cuprinde tancuri,  un vehicul pentru lansarea proiectilelor S-300, avioane de luptă MiG şi o întreagă staţie radar. Producătorul Rusbal fabrică acest tip de ”armament” din 1995, însă nu a afirmat câte modele au fost produse sau vândute până în prezent.

Însă, tehnica nu este nouă, în timpul Primului Război Mondial britanicii au realizat tancuri din lemn  care au fost aşezate în jurul oraşului.

,,În primă fază am fost sceptici,” a declarat Maria A. Oparina, directorul companiei Rusbal. Firma a refuzat să facă publice numele persoanelor care au realizat comenzi pentru acest tip de produse gonflabile.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase