Home » D:News » Povestea emoţionantă din spatele videoclipului BIZAR în care un bărbat loveşte un cangur – VIDEO

Povestea emoţionantă din spatele videoclipului BIZAR în care un bărbat loveşte un cangur – VIDEO

Povestea emoţionantă din spatele videoclipului BIZAR în care un bărbat loveşte un cangur – VIDEO
Publicat: 06.12.2016
Videoclipul în care un bărbat loveşte un cangur pentru a-şi proteja câinele a fost realizat în timpul unei expediţii de vânătoare organizată special pentru Keilem Barwick. În spatele imaginilor bizare se află o poveste emoţionantă.

Americanul Steven Stubenrauch a postat pe Facebook un videoclip care până în prezent a  fost vizionat de peste 3 milioane de ori. ,,Prietenul meu din Australia mi-a trimis asta,” spune Steven.

Videoclipul ar fi fost înregistrat de un grup de vânători în iunie 2016 într-o zonă rurală din Condobolin, Noul Wales de Sud. Matthew Amor, un membru din grupul de vânătoare, a declarat că expediţia a fost organizată de grup pentru un băiat de 19 ani, bolnav de cancer în fază terminală. Tânărul, Kailem Barwick, a pierdut bătălia cu cancerul anul acesta pe 2 decembrie, după ce a fost diagnosticat cu sarcom la începutul anului 2016.

Kailem iubea vânătoare şi îşi dorea să prindă un mistreţ de o tonă. Matthew a declarat: ,,Acest DVD a fost realizat pentru un băiat bolnav care recent a decedat. (Incidentul cu cangurul n.r.) este o amintire care ne-a stârnit hohote de râs”. Bărbatul care a lovit cangurul a fost identificat ca fiind Greig Tonkins, un îngrijitor de la o grădina zoologică. În videoclip, Greg a sărit din camion pentru a-şi salva câinele de un cangur care îl strângea de gât. 

În iunie, Kailem afirma: ,,Vreau să-mi exprim recunoştinţa pentru strâinii care m-au ajutat să-mi îndeplinesc visul de a prinde un mistreţ de o tonă cu ajutorul câinilor mei”. Kailem a reuşit să se căsătorească şi cu iubita sa din copilărie, Brandi Lee Wadwell, de pe patul de spital, pe 27 noiembrie, la scurt timp însă a decedat.

Sursa: Mirror

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase