Home » D:News » Ce se poate recicla în cimitirul masiv de armament al Statelor Unite – VIDEO

Ce se poate recicla în cimitirul masiv de armament al Statelor Unite – VIDEO

Ce se poate recicla în cimitirul masiv de armament al Statelor Unite – VIDEO
Publicat: 22.01.2017
Cimitirul care acoperă 36.000 hectare de teren unde armata S.U.A. îşi aduce armamentul folosit este mai „productiv” decât s-a crezut.

Sub numele de Sierra Army Depot, cimitirul a fost creat la 2 februarie 1942. Situat între munţii de la graniţa statelor Nevada şi California, 36.000 de hectare de teren adăpostesc armamentul folosit în război de către armata Statelor Unite.

Acesta conţine o varietate extrem de mare de obiecte, de la tancuri, precum M1-Abrams, diverse alte vehicule folosite în armată, la îmbrăcăminte, cabluri şi alte componente. Practic, orice lucru care este produs în serie pentru armată poate ajunge la acest depozit pentru a fi recondiţionat şi refolosit.

Reciclarea este de asemenea fezabilă: obiectele la mâna a doua fiind mult mai ieftine ca cele nefolosite. De asemenea, unele obiecte pot fi demilitarizate şi folosite în scopuri civile, existând astfel posibilitatea de a fi cumpărate şi de persoane particulare.

Sursa: War History Online

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Americanii nu mai ţin pasul cu tehnologiile de armament avansat. Cine i-a întrecut

Rusul care si-a construit o intreaga divizie de tancuri (FOTO)

Pointe du Hoc, cel mai mare depozit de arme al nemţilor. Surpriza de care au avut parte americanii când au vrut să îl cucerească – GALERIE FOTO

Top 10: Armele viitorului

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase