O femeie de 79 de ani a găsit o metodă bizară de a-şi trata insomnia, care i-a şocat pe poliţişti

30 07. 2017, 19:00

O femeie în vârstă de 79 de ani din Belgia a primit o amendă serioasă şi riscă să-i fie suspendat permisul de conducere după ce a fost prinsă de poliţişti circulând cu o viteză mult peste viteza legală, pe motiv că nu putea să doarmă, scrie Gândul.

Bătrâna a fost filmată de o cameră rutieră rulând pe autostradă cu 238 km/h în maşina ei, un Porsche Boxster GTS, iar de curând a ajuns şi în faţa instanţei pentru proces, relatează Belgium GVA.
Întrebată de judecători dacă ea chiar se afla la volan atunci când maşina a fost surprinsă pe camerele de supraveghere, femeia nu a avut nicio reţinere să-şi recunoască faptele, argumentând că o plimbare scurtă şi rapidă în bolidul Boxster o va ajuta puţin să scape de insomnie. Aceasta a adăugat că nu a realizat la ce viteză impresionantă a ajuns şi a fost de acord, ulterior, cu pedeapsa decisa: o amendă de 4.000 de euro şi suspendarea permisului de conducere pentru trei luni. 
 
Aceasta este una dintre cele mai ciudate situaţii raportate de poliţişti, după ce în 2004 o femeie din Scoţia a fost amendată cu 200 de lire pentru că mergea prea încet şi aproape că oprea maşina la fiecare curbă, aceasta explicând ulterior că nu este obişnuită să conducă noaptea.