Home » D:News » Un primar irlandez, despre vizita din România: „M-am simtit ca un idiot pentru ca m-am asteptat la ce e mai rau”

Un primar irlandez, despre vizita din România: „M-am simtit ca un idiot pentru ca m-am asteptat la ce e mai rau”

Un primar irlandez, despre vizita din România: „M-am simtit ca un idiot pentru ca m-am asteptat la ce e mai rau”
Publicat: 09.12.2017
Andrew McGuinness este fostul primar al orasului Kilkenny din Irlanda si de curand a vizitat Romania. Acesta nu a stat la un hotel, ci acasa la niste romani care lucreaza de multi ani in orasul unde a fost primar. Irlandezul spune ca s-a simtit „ca un idiot”, pentru ca s-a asteptat la ce e mai rau inainte sa ne calce pragul, potrivit stireazilei.ro.

”Primarul” a venit in Romania fiind invitat la un festival de muzică, la Cluj. „Acele blocuri comuniste sunt înconjurate de clădiri cu cea mai frumoasă arhitectură românească şi ungurească, care combină elemente romantice cu cele neoclasice. Când treci pe lângă aceste clădiri şi vezi cum oraşele sunt înconjurate cu întinderi de iarbă si munţi care-ţi taie răsuflarea şi pe care le găsesti cu greu aici, realizezi că România pe care ezitai să o vizitezi nu seamană cu ce ai găsit”, a spus Andrew McGuinness, scrie Business Magazin

„M-am simţit ca un idiot pentru că m-am aşteptat la ce e mai rău. România este o ţară minunată plină de istorie, cultură, mâncare delicioasă şi, cel mai important, cu cei mai prietenoşi oameni pe care i-am intâlnit”, a conchis irlandezul.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase