Home » D:News » Un bărbat care a susţinut că a ”călătorit în timp” din anul 2030 şi a afirmat că omenirea va ajunge pe Marte în 2028, iar Trump va fi reales preşedintele SUA, a trecut testul poligraf

Un bărbat care a susţinut că a ”călătorit în timp” din anul 2030 şi a afirmat că omenirea va ajunge pe Marte în 2028, iar Trump va fi reales preşedintele SUA, a trecut testul poligraf

Un bărbat care a susţinut că a ”călătorit în timp” din anul 2030 şi a afirmat că omenirea va ajunge pe Marte în 2028, iar Trump va fi reales preşedintele SUA, a trecut testul poligraf
Publicat: 19.02.2018
Un ''călător în timp'' care susţine că că vine din 2030 a trecut testul cu detectorul de minciuni în timp ce a făcut o serie de predicţii stranii despre viitor. Într-un videoclip publicat pe Youtube, bărbatul denumit Noah, a cărui faţă şi voce sunt distorsionate din cauza faptului că se teme că va fi '' asasinat'', face o serie de afirmaţii controversate.

Noah a prezis că Donald Trump va câştiga şi cel de-al doilea mandat la Casa Albă, lucru ce va fi confirmat sau infirmat relativ curând deoarece următoarele alegeri prezidenţiale vor avea loc pe 3 noiembrie 2020. De asemenea, bărbatul a mai prezis un alt lider al Statelor Unite, o persoană necunoscută pe nume ”Illana Remikee”.

Conform News, Noah a prezis că oamenii vor ajunge pe Marte în 2028, iar în acelaşi an va fi descoperită călătoria în timp şi roboţii vor prelua lumea. Bărbatul a fost supus unui interviu cu testul poligraf. Interviul începe cu întrebarea: ”Eşti cu adevărat un călător în timp din anul 2030?”

Răspunsul lui este ”da”, iar poligraful marchează acest răspuns ca adevărat. Bărbatul susţine că are dovezi clare ale spuselor sale, însă susţine că odată dezvăluite ar putea crea un paradox. El a afirmat că trebuia să spună celor aflaţi în viaţă acum tot ce ştia şi că şi-a riscat viaţa călătorind înapoi în timp. 

Noah susţine că are 50 de ani, dar a luat un medicament de întinerire pentru a reveni la vârsta de 25 de ani. Bărbatul a mai afirmat că 2028 va fi anul în care organizaţiile private vor recunoaşte că este posibilă călătoria în timp, după ce acest aspect era cunoscut încă din 2003. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase