Home » D:News » Imagini cu momentul în care un elefant a căzut peste public la un circ din Germania

Imagini cu momentul în care un elefant a căzut peste public la un circ din Germania

Imagini cu momentul în care un elefant a căzut peste public la un circ din Germania
Publicat: 11.07.2018
În cadrul unui spectacol de circ, doi elefanţi au început din senin să-l împingă pe al treilea către public. Imaginile înregistrate în timpul unui spectacol din Osnabruck, Germania, prezintă momentul în care elefantul Tompteusen a fost împins într-o zonă a publicului de către alţi doi elefanţi. Conform organizaţiei pentru drepturile animalelor PETA, animalul a fost rănit în urma incidentului.

În urmă cu o lună, din cadrul circului Krone un elefant a evadat şi a avut câteva minute de libertate pe străzile oraşului, mai spun reprezentanţii PETA. Însă, recent, a avut loc un alt incident tot la acelaşi circ, unul dintre elefanţi fiind împins către public. Tech Times notează că nimeni nu a fost rănit grav, însă un bărbat a suferit tăieturi la picior. 

Imaginile arată cum membrii circului au încercat să ridice elefantul, iar spectacolul a continuat. Persoanele ce militează pentru protejarea animalelor au apelat din nou la autorităţile germane pentru a interzice circurile cu animale, argumentul principal fiind că aceste animale sunt forţate să facă anumite cascadorii. 

Din 2017, în România, este interzisă folosirea animalelor sălbatice în circuri, cu excepţia câinilor, cailor, delfinilor şi a unor păsări exotice. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase