Home » D:News » Steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood va fi înlăturată

Steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood va fi înlăturată

Steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood va fi înlăturată
Publicat: 08.08.2018
Steaua preşedintelui american Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, care a fost distrusă pe 25 iulie, va fi înlăturată, potrivit unei decizii luate de consiliul municipal al West Hollywood, informează foxnews.com.

„Consiliul municipal al West Hollywood (o localitate din districtul Los Angeles, n.r.) a adoptat în unanimitate decizia de a solicita Camerei de Comerţ din Hollywood (administratorul Walk of Fame, n.r.) să înlăture steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame”, a anunţat primarul John Duran pe platforma de micro-blogging Twitter, scrie Mediafax.

Potrivit unor surse, printre motivele care au stat la baza acestei decizii se numără atitudinea nepotrivită a lui Donald Trump faţă de femei, acţiunea de separare a copiilor de părinţi la graniţa cu Mexicul şi retragerea din Acordul climatic de la Paris.

Steaua lui Donald Trump – pe care acesta a primit-o pentru contribuţia sa la succesul concursului de frumuseţe Miss Universe, în 2007, pe când realiza emisiunea „The Apprentice” – a fost vizată în mai multe rânduri de acte de vandalism de când fostul om de afaceri şi prezentator TV a intrat în politică.

Cel mai recent act de vandalism a avut loc pe 25 iulie, când un bărbat, Austin Clay, a distrus steaua cu un instrument de foraj electric.

Poliţia l-a reţinut pe Clay, în vârstă de 24 de ani, sub acuzaţia de vandalism. Individul, care nu a dezvăluit de ce a recurs la acest gest, a fost eliberat pe o cauţiune de 20.000 de dolari.

Clay riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la trei ani dacă va fi găsit vinovat.

În prezent, pe Walk of Fame există peste 2.600 de stele în zona Hollywood Boulevard – Vine Street din Los Angeles, California.

Stelele sunt oferite actorilor, muzicienilor, regizorilor, producătorilor, grupurilor teatrale şi muzicale, personajelor celebre, în semn de recunoaştere a contribuţiei acestora la dezvoltarea industriei de divertisment. O populară destinaţie turistică, Walk of Fame este vizitat anual de milioane de persoane.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase