Abdomen plat la 50 de ani: reţeta lui Armando Lungu

15 09. 2018, 12:00

Armando Lungu: cea mai spectaculoasa slăbire/modelare pe care a consiliat-o

Au fost mai multe transformări, dar cea mai spectaculoasă transformare este a clientei mele Ioana Iorgulescu în vârstă de 50 de ani. Ioana nu a pierdut un număr mare de kg, ajungând de la 64 la 55 kg, dar transformarea a fost faptul că ea a reuşit să ajungă fit cu minimum de grăsime şi având pătrăţele la momentul actual. Este o persoană foarte ambitioasă, muncitoare şi de aici şi rezultatele pe măsură.

Armando Lungu: ce dietă a respectat Ioana

Ioana a urmat cu sfinţenie un plan alimentar personalizat şi echilibrat, recomandat de mine, care a ajutat-o în această transformare. Acest plan alimentar a conţinut alimente cu valoare nutriţională mare: grăsimi bune, carbohidraţi şi proteine sanatoase. Am crescut aportul de vitamine, fibre, antioxidanţi, cât şi consumul zilnic de legume şi fructe. Consumul de apă a jucat un rol foarte important în dietă: este vital să ne hidratăm pe parcursul unei zile, cu 2, 3 până la 4 l de apă pe zi.

Armando Lungu: ce tip de antrenamente a făcut Ioana

La început, au fost multe antrenamente de tip circuit, HIIT, câteva antrenamente cardio combinate cu antrenamente de hipertrofie. În momentul de faţă, antrenamentele constau nî antrenamente bodyweight şi mai nou, în antrenamente specifice pentru triatlon.

Citeşte continuarea pe CSID.