Un bărbat şi-a injectat propria spermă pentru a-şi ameliora durerile de spate. Ce s-a întâmplat după

18 01. 2019, 08:47

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, le-a spus medicilor că şi-a administrat lunar injecţii cu material seminal pentru a-şi „trata” o durere puternică de spate. Conform Live Science, cu trei zile înainte de începerea „tratamentului”, bărbatul ar fi ridicat mai multe obiecte grele.

Irlandezul a recunoscut că şi-a injectat materialul seminal după ce medicii au efectuat un examen fizic şi au o observat că braţul său drept era roşu şi umflat. Până la momentul sosirii la spital, bărbatul îşi administrase deja trei „doze”  de spermă, intravenos şi intramuscular. Sperma a rămas, însă, în ţesuturile moi ale braţului irlandezului, fapt ce a dus la apariţia unei infecţii bacteriene, numită celulită infecţioasă.

Pe parcursul a 24 de ore, susţin medicii, umflătura s-a răspândit din zona injectată pe întregul braţ al bărbatului Pentru a fi tratată infecţia, medicii i-au administrat bărbatului antibiotice intravenoase. În perioada de spitalizare, durerile sale de spate s-au îmbunătăţit.

Autorii raportului susţin că în literatura de specialitate nu a mai fost întâlnit un astfel de caz. De asemenea, medicii nu au descoperit nici pe site-urile neştiinţifice detalii despre injecţii cu material seminal „Căutările pe mai multe site-uri şi forumuri nu au oferit niciun tip de informaţie privind injecţiile cu material seminal pentru tratarea durerilor de spate sau a altor afecţiuni”, scriu autorii raportului. Se pare că pacientul şi-a proiectat „remediul” singur.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

O femeie nu mai poate auzi vocile bărbaţilor din cauza unei afecţiuni bizare

După 20 de ani, un bărbat şi-a găsit maşina uitată într-o parcare

Un copac se deţinea pe sine şi terenul din jurul lui

Oamenii care se află pe moarte pot auzi ce spun cei din jur, chiar dacă par inconştienţi