Home » D:News » Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, ar putea fi operat pe cord

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, ar putea fi operat pe cord

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, ar putea fi operat pe cord
Publicat: 03.04.2019
Mick Jagger, solistul trupei britanice The Rolling Stones, în vârstă de 75 de ani, ar putea fi supus unei intervenţii chirurgicale pe cord săptămâna aceasta pentru implantarea unui stent, potrivit Reuters.
Informaţia a fost făcută publică de platforma americană The Drudge, citând surse apropiate artistului, la câteva zile după ce trupa britanică a anunţat că îşi amână turneul din America de Nord, din cauza unor probleme de sănătate ale lui Jagger, scrie Mediafax.
 
Intervenţia chirurgicală este comună şi presupune implantarea unui stent la inimă, respectiv un tub de dimensiuni mici care are rolul de a reseta presiunea sângelui sau a altor fluide.
 
Purtătorii de cuvânt ai artistului şi trupei nu au comentat informaţiile.
 
Pe 30 martie, trupa The Rolling Stones a anunţat că amână toate concertele incluse într-un turneu nord-american, programat în perioada 20 aprilie – 29 iunie, pentru a-i permite lui Jagger să urmeze un tratament medical, dar nu au specificat natura problemei. Membrii trupei au adăugat că se aşteaptă ca Jagger să se recupereze complet.
 
Pe 31 martie, Jagger a fost fotografiat în Miami Beach, Florida, SUA, la plajă, cu iubita sa, dansatoarea americană Melanie Hamrick, fiul lor minor şi Georgia May, una dintre fiicele adulte ale artistului.
 
Cu o zi înainte, cântăreţul le-a scris fanilor, într-o postare pe Twitter, că „munceşte din greu pentru a se întoarce pe scenă cât mai curând posibil”.
 
În tinereţea sa, Mick Jagger a trecut printr-o perioadă zbuciumată, cu multe aventuri sexuale şi consum de droguri, dar, în prezent, artistul are un stil de viaţă sănătos.
 
Mick Jagger este solistul trupei The Rolling Stones, din care mai face parte şi Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. Trupa, înfiinţată la Londra, în 1962, a vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. Formaţia a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase