Dieta Optavia. Cât de sănătoasă este?

11 05. 2019, 12:00
Acest program de slăbire presupune un plan alimentar scăzut în calorii, nu limitează consumul anumitor grupuri de alimente şi promite o transformare rapidă şi un stil de viaţă sănătos. Chiar dacă nu este o dietă ieftină şi la îndemâna oricui, a reuşit să-şi facă destul de mulţi fani, în Statele Unite clasându-se pe locul doi în topul celor mai rapide şi eficiente diete pentru slăbit, informează U.S. News and World Report. Încă o dovadă stau şi statisticile Google care arată că în 2018 dieta Optavia s-a aflat pe primele locuri în trending.

Dieta Optavia presupune consumul de alimente în formă ambalată, de la shake-uri, clătite şi supe, până la paste şi cartofi. Mai exact, meniul pe o zi, la pachet, care să conţină cele cinci mese principale, în funcţie de programul de slăbire personalizat. Tot mai multe site-uri apar cu aceste tipuri de meniuri personalizate, masa ta pe o zi fiind doar la un click distanţă.

Această dietă are un principiu destul de simplu: comanzi pachetul pentru ziua respectivă şi mănânci alimentele după instrucţiuni, iar când spunem ”după instrucţiuni”, ne referim la faptul că fiecare  masă este numerotată şi trebuie consumată într-un anumit interval orar.
 
Citeşte continuarea în CSID!