Prima pagină D:News

Veste proastă pentru cei interesaţi! Metodele de creştere a mărimii penisului sunt periculoase şi nici nu funcţionează

Redactia Descopera.ro | 05.18.2019 | ● Vizualizări: 2597
Credit foto: Pixabay     + zoom
Galerie foto (1)

Un nou studiu publicat recent a ajuns la concluzia că 21 de proceduri chirurgicale şi non-chirurgicale pentru mărirea penisului nu au efect şi pot cauza diferite complicaţii.

Un studiu publicat în jurnalul Sexual Medicine Reviews, care a implicat realizarea unei meta-analize a 17 studii în care au fost implementate 21 de proceduri chirurgicale şi non-chirurgicale, a ajuns la concluzia că acestea sunt atât inutile, cât şi periculoase pentru sănătatea pacienţilor, notează Medicalxpress.
 
Studiul citat a ajuns la concluzia că procedurile non-chirurgicale au oferit rezultate pozitive într-o oarecare măsură, ajungând la aproximativ 2 centimetri suplimentari. Astfel, procedurile care foloseau compuşi injectabili au condus spre o creştere în circumferinţă, dar, de asemenea, au prezentat şi o rată crescută de complicaţii post-aplicare. În ceea ce priveşte utilizarea dispozitivelor vacuum, acestea nu au oferit niciun rezultat semnificativ.
 
Tratamentele chirugicale care folosesc grefele de ţesut sau excizia ligamentului suspensor au avut rezultate pozitive în anumite cazuri. Cercetarea actuală precizează însă că aceste studii se confruntă cu probleme de replicare a rezultatelor de către o terţă parte şi, de asemenea, implicau dese complicaţii ale procedurilor.
 
Concluziile la care ajunge studiul nu sunt optimiste, autorii lui fiind de părere că datele pe care cercetările făcute până în acest moment asupra procedurilor de mărire a penisului sunt puţine şi nu sunt de încredere.

Citeşte şi:

Pentru bărbaţi, mărimea penisului chiar contează. Cum se măsoară corect?

”Are o formă normală?”. Mituri despre penisCare este lungimea normală a penisului? Un nou studiu spulberă mitul celor 17 cm

Cazul care şochează medicina. Acest bărbat a ajuns să aibă un penis de 4,3 kg. ''Prima dată am încercat în secret'' - FOTO

 
 
Tag-uri: metode | crestere | studiu | efect | lipsa | marire | penis

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI