Cum îşi aleg traficanţii de persoane victimele şi cum poate victima depăşi traumele

11 08. 2019, 01:03

În general, persoanele care ajung să fie victimele unui viol sau al traficului de carne vie sunt persoane care provin din familii sau medii defavorizate. Aşa ajung eventual să fie victimele unui viol sau să creadă în promisiunile unui traficant, tocmai din cauza credulităţii lor sau dorinţei de a-şi depăşi condiţia cu orice preţ.

Însă nu doar acestea pot fi victime. Pentru un traficant sau un violator, orice persoană pe care o poate convinge sau pe care o poate forţa să facă ce îşi doreşte el este o posibilă ţintă. În general, un traficant sau un violator au anumite probleme psihice sau fac parte din anumite grupări. În ambele situaţii, indiferent dacă vorbim de boală sau de gaşcă, acestea îi dau traficantului puterea de a trece la fapte.

Cum îşi aleg traficanţii de persoane victimele

Aceştia, în marea lor majoritate, încearcă cu orice persoană pe care o simt a fi slabă sau manipulabilă. De asemenea mai pot apela la droguri pe care le pot pune în băutura victimei, iar aceasta când se trezeşte din efectul drogului este deja în plasa traficantului. În general, traficanţii caută să îşi cucerească victimele, să le forţeze prin forţă fizică sau să le drogheze.

Citeşte continuarea pe CSID!