Home » D:News » Periuţa de dinţi electrică vs. periuţa de dinţi clasică: avantaje şi dezavantaje

Periuţa de dinţi electrică vs. periuţa de dinţi clasică: avantaje şi dezavantaje

Periuţa de dinţi electrică vs. periuţa de dinţi clasică: avantaje şi dezavantaje
Publicat: 17.09.2019
Periuţele de dinţi electrice au câştigat teren în faţa periuţelor de dinţi clasice. Deşi preţul este destul de piperat, cei care le achiziţionează o fac în ideea că poate sunt mai eficinte. Dar cum stau lucrurile în realitate?

Este foarte greu să alegi cea mai bună variantă când vine vorba de periuţele de dinţi, pe piaţă existând o varietate foarte mare de modele. Medicul Adrian Mina me explică avantajele şi dezavantajele atât periuţelor de dinţi clasice, cât şi a celor electrice.

“Periajul dentar reprezintă unul dintre cele mai importantate aspecte pentru menţinerea sănătăţii orale în parametri optimi. Dilema în ceea ce priveşte periajul dentar este reprezentat de tipul de periuţă dentară folosit. În ultimii ani, datorită evoluţiei tehnologice continue, au apărut periuţele dentare electrice care prezintă atât avantaje, cât şi dezavantaje, la fel ca şi cele clasice”, spune Dr. Adrian Mina.

Avantajele periuţelor de dinţi clasice

Câtă vreme periuţele clasice sunt folosite corect, acestea pot fi extrem de eficiente. Medicul stomatolog ne enumeră avantajele periuţelor de dinţi clasice, de la tehnica de periaj, până la costuri.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase