Home » D:News » O companie anunță că va organiza „lupte galactice” de arte marțiale mixte în spațiu

O companie anunță că va organiza „lupte galactice” de arte marțiale mixte în spațiu

O companie anunță că va organiza „lupte galactice” de arte marțiale mixte în spațiu
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 02.05.2021

Profitând de avansurile recente în tehnologia de călătorie spațială, compania de producție Iervolino Entertainment și startup-ul său Space 11 tocmai au anunțat crearea „Galactic Combat”.

Acesta este un nou format de lupte de arte marțiale mixte care vor avea loc în spațiu în condiții de gravitație zero.

În ciuda faptului că așa ceva sună incredibil, planul este bizar și cel puțin îndoielnic. Galactic Combat se va desfășura pe o navă spațială concepută special pentru luptele galactice. Nava spațială va conține o „capsulă pentru lupte” și va orbita planeta noastră la fiecare 90 de minute.

Vor fi folosite componente din regimurile de antrenamente ale astronauților

Majoritatea competițiilor par să fie concentrate mai degrabă pe antrenamente decât pe lupte în sine. Anunțul companiilor mai explică faptul că 32 din cei 40 de competitori vor fi eliminați în cadrul unui program de antrenament care folosește componente din regimurile de antrenamente ale astronauților pentru a se pregăti pentru luptele la gravitație zero.

Cei 8 competitori rămași se vor lupta pentru un loc în marea finală, care ar urma să aibă loc într-o navă spațială concepută special pentru asta, potrivit Futurism.

O experiență cu adevărat revoluționară și imposibil de ratat

„Spectacolul luptei într-un mediu cu gravitație zero va fi o experiență de vizionare imposibil de ratat care va fi cu adevărat revoluționară și reprezintă exact ceea ce Space 11 dorește să ofere publicului care este dornic să vadă limitele forțate. Un format care necesită cel mai unic antrenament și oferă cea mai interesantă și mai nouă competiție sportivă”, a explicat creatorul Andrea Iervolino într-un comunicat de presă.

„Cu siguranță, suntem pe deplin dedicați tehnologiilor testate și datelor științifice despre care știm că vor oferi cea mai sigură experiență pe tot parcursul procesului”, a adăugat Iervolino.

Vă mai recomandăm să citiți și:

China investește o sumă record într-un centru de supercomputere pentru a analiza datele din spațiu

O gaură neagră supermasivă „neliniștită” cutreieră necontenit prin spațiu. Cum poate fi explicată

NASA și SpaceX au semnat un acord pentru a nu se „deranja” în spațiu și a coopera pentru siguranță

Un start-up dezvăluie o nouă rachetă capabilă să trimită oameni în spațiu

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase