Home » D:News » Peste un kilogram de cuie şi şuruburi, descoperite în stomacul unui bărbat

Peste un kilogram de cuie şi şuruburi, descoperite în stomacul unui bărbat

Peste un kilogram de cuie şi şuruburi, descoperite în stomacul unui bărbat
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 10.10.2021

Medicii din Lituania au scos peste un kilogram de cuie şi şuruburi din stomacul unui bărbat care a început să înghită obiecte metalice după ce a renunţat la alcool. Pacientul a fost internat la spitalul din oraşul Klaipeda cu dureri abdominale severe.

Bărbatul a început să înghită obiecte metalice, unele măsurând 10 cm lungime, după ce a renunţat la alcool, spune un oficial al spitalului. Pacientul a fost internat la spitalul din oraşul Klaipeda cu dureri abdominale severe.

O radiografie abdominală a scos la iveală bucăţi de metal, unele măsurând chiar şi 10 cm, potrivit The Guardian.

„Nu am mai văzut niciodată aşa ceva”

„În timpul operaţiei de trei ore, cu control cu raze X, au fost îndepărtate toate corpurile străine, chiar şi cele mai mici, din stomacul pacientului„, a declarat chirurgul Sarunas Dailidenas.

Spitalul a pus la dispoziţia presei locale o fotografie cu o tavă chirurgicală plină de cuie şi şuruburi.

„Nu am mai văzut niciodată aşa ceva”, a declarat Algirdas Slepavicius, chirurgul şef al Spitalului din Klaipeda.

Medicul a precizat că bărbatul a început să înghită obiectele metalice în ultima lună, după ce a încetat să mai bea. Pacientul se află într-o stare stabilă în urma operaţiei, a adăugat el.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase