Home » D:News » Elon Musk a anunțat că Tesla va produce și bere. „GigaBier” va fi servită în sticle inspirate de Cybertuck

Elon Musk a anunțat că Tesla va produce și bere. „GigaBier” va fi servită în sticle inspirate de Cybertuck

Elon Musk a anunțat că Tesla va produce și bere. „GigaBier” va fi servită în sticle inspirate de Cybertuck
Sursa foto: Twitter via @Gfilche
Publicat: 13.10.2021

Elon Musk este bine-cunoscut pentru tacticile inedite de promovare a produselor sale, însă de data aceasta miliardarul s-ar fi depășit pe sine. Musk a anunțat recent că Tesla va produce propria bere ce va fi servită în sticle inspirate de Cybertuck.

Miliardarul și directorul executiv al Tesla a anunțat lansarea băuturii „GigaBier” la Târgul Gigafactory Berlin. Sticlele berii au fost inspirate în mod clar de Cybertruck, având unghiuri ascuțite și un concept futurist.

Noua băutură face parte dintr-o gamă largă de proiecte și produse concepute pentru campusul Giga Berlin.

„Vom construi o gară chiar pe proprietate. Apoi, vom avea graffiti și picturi murale peste tot în fabrică și în exterior. Așadar, eu cred că va fi destul de mișto. Vom avea și propria bere”, a spus Elon Musk în cadrul evenimentului.

Asocierea unei companii producătoare de mașini și consumul de alcool, o idee bună?

Decizia de a produce o bere inspirată de o mașină este incredibil de dubioasă, în principal pentru că asocierea unei companii producătoare de mașini și consumul de alcool nu pare o idee prea bună. Fără îndoială, berea „GigaBier” va atrage atenția presei și va declanșa o serie de noi glume și meme-uri pe rețelele de socializare online.

De asemenea, nicio altă companie producătoare de mașini nu a mai creat până acum propria bere, cel mai probabil din cauza asocierii îndoielnice cu pericolele conducerii sub influență. Cu toate acestea, nu este deloc surprinzător faptul că Tesla va vinde acum propria bere având în vedere că în trecut compania a vândut și tequila. Va trebui să așteptăm și să vedem dacă GigaBier va fi vândută sau nu în ediție limitată.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Elon Musk, critici dure pentru un proiect de lege referitor la mașini electrice asamblate în SUA

SpaceX va duce astronauți pe Lună „probabil” înainte de anul 2024. Ce a promis recent Elon Musk

Elon Musk s-a oferit să dezvolte costume spațiale pentru NASA. „SpaceX ar putea să o facă dacă va fi nevoie”

Un start-up i-a luat-o înainte lui Elon Musk. Implantul neural mai puțin invaziv decât cel al companiei Neuralink

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase