Home » D:News » Activiștii Greenpeace au înotat în fața unui petrolier rusesc încercând să-l oprească

Activiștii Greenpeace au înotat în fața unui petrolier rusesc încercând să-l oprească

Activiștii Greenpeace au înotat în fața unui petrolier rusesc încercând să-l oprească
Credit: Profimedia
Publicat: 24.03.2022

Activiștii Greenpeace care protestează față de importurile de petrol rusesc în UE au fost văzuți înotând în fața unui petrolier al Rusiei în Marea Baltică.

Activiștii de mediu sunt nemulțumiți că în timp ce Occidentul a acționat rapid pentru a lovi economia Rusiei după invazia din Ucraina, inclusiv prin aplicarea de sancțiuni asupra băncii centrale a țării, petrolul și gazele naturale nu au fost incluse.

Activiștii de mediu sunt nemulțumiți

„În săptămâna a patra a războiului lui Putin, încă mai sosesc în Europa nave din Rusia, care transportă petrol care finanțează războiul lui Putin în Ucraina”, au anunțat reprezentanții Greenpeace, potrivit Sky News.

Grupul îi îndeamnă pe legislatorii europeni să impună o interdicție asupra petrolului și gazelor naturale în timpul viitoarelor summituri.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase