Home » D:News » Steven Seagal, vedeta occidentală care încă îl susține pe Putin (DOCUMENTAR)

Steven Seagal, vedeta occidentală care încă îl susține pe Putin (DOCUMENTAR)

Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 16.04.2022

Tot mai multe sunt vedetele occidentale se distanțează de liderul de la Kremlin. La fel și cel al politicienilor care se declarau susținători ai lui Vladimir Putin. La scurt timp după ce Rusia a invadat Ucraina, regizorul american Oliver Stone, care a apărat acțiunile Rusiei în Crimeea în documentarele sale din 2017 și care a susținut o serie de interviuri cu liderul rus, a declarat că agresiunea lui Putin în Ucraina este o greșeală.

Și Mark Galeotti, autorul cărții „Trebuie să vorbim despre Putin” și membru al Royal United Services Institute, a spus că Putin probabil nu a avut niciodată prea multă încredere în prietenii săi, însă cele mai recente critici ale personalităților pro-Kremlin arată acum izolarea tot mai mare în care se află Rusia.

„Când singurii prieteni adevărați ai unei mari puteri par să fie Siria, Venezuela și Nicaragua, trebuie să întrebi unde ai greșit”, scrie Galeotti.

Și criticile față de acțiunile Rusiei au crescut și mai mult după ce au apărut imagini cu cadavrele unor civili pe străzile din Bucea, o dovadă a amplorii atrocităților pe care forțele ruse le-au comis în Ucraina. Cu toate acestea, războiul pe care Putin l-a început în Ucraina pare să nu-l îndepărteze pe Steven Seagal de liderul de la Kremlin. Actorul îl laudă și îl sprijină în continuare pe Vladimir Putin și spune că o „entitate exterioară” este de vină pentru că a întors cele două țări una împotriva celeilalte.

Steven Seagal rămâne, însă, o voce izolată în sprijinul președintelui Rusiei.

Steven Frederic Seagal s-a născut în Lansing, Michigan, la 10 aprilie 1952. Mama sa a fost un tehnician medical, iar tatăl său profesor de matematică. Bunicii din partea tatălui au fost imigranți evrei ruși. Când Seagal avea doar cinci ani, s-a mutat împreună cu părinții săi la Fullerton, California. Pasiunea sa pentru muzica rock a crescut încă din adolescență, atunci când asculta melodiile trupelor preferate în garajul casei.

Citește continuarea pe Gândul!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase