Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe joi, 7 iulie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe joi, 7 iulie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe joi, 7 iulie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro
Publicat: 06.07.2022

Ion Cristoiu comentează – în stilul cu care deja ne-a obișnuit – cele mai importante evenimente ale lumii de astăzi. Prin prisma experienței sale de gazetar cu patalama, invitatul lui Marius Tucă îți spune cine schimbă soarta lumii. Cine dă mai mult. Cine negociază mai bine.

Cine este marele câștigător sau marele perdant din bătălia armelor, a orgoliilor și obsesiilor mai marilor planetei? Care a fost mesajul pe care a încercat președintele Iohannis să-l transmită în urma conferinței de presă de marți? Ce măsuri de austeritate pregătește Guvernul României în contextul ”furtunii economice” mondiale, dar și a întreruperii furnizării gazului rusesc?

„Incompetența reprezintă criza reală.” (Albert Einstein)

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Tags:
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm