Ce se întâmplă cu WhatsApp? Utilizatorii din întreaga lume întâmpină probleme

25 10. 2022, 10:55
Sursa foto: Shutterstock

Aplicația WhatsApp are probleme, conform rapoartelor utilizatorilor din întreaga lume, centralizate de site-ul downdetector.com.

ACTUALIZARE ORA 16:00 Platforma de mesagerie WhatsApp a revenit online după o întrerupere care a afectat utilizatorii din întreaga lume. Compania Meta, care deține WhatsApp, a transmis că problema a fost remediată însă nu a precizat motivul pentru problemele întâmpinate de utilizatori.

„Știm că oamenii au avut probleme cu trimiterea mesajelor astăzi pe WhatsApp. Am remediat problema și ne pare rău pentru neplăcerile [cauzate]”, arată un comunicat al companiei Meta, citat de BBC.

Multe persoane s-au plâns pe rețelele de socializare online că nu puteau trimite sau primi mesaje pe WhatsApp. Utilizatorii care încercau să folosească aplicația marți dimineață erau întâmpinați de mesajul „trying to connect” sau „connecting”.


Rapoartele indică o creștere a rapoartelor în jurul orei 10:00 pentru una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume. Miliarde de oameni ar fi afectați.

În România, la ora transmiterii știrii, erau peste 1.800 de rapoarte ale utilizatorilor WhatsApp, cea mai mare parte privind transmiterea mesajelor.

Ce se întâmplă cu aplicația WhatsApp?

Pentru SUA erau peste 6.800 de rapoarte, pentru Italia peste 17.000, pentru Marea Britanie peste 43.000 iar pentru Franța peste 4.200.

Utilizatorii se plâng că pot scrie și trimite mesajele, însă acestea nu par să ajungă la destinatari.