Un traficant de droguri din Thailanda a făcut mai multe operații estetice ca să arate ca un coreean

02 03. 2023, 01:00
Sursa foto: Shutterstock

Un traficant de droguri din Thailanda, căutat de Poliție, a făcut mai multe operații estetice pentru a arăta ca un coreean, potrivit BBC.

Un traficant de droguri a suferit mai multe operații faciale pentru a arăta ca „un coreean chipeș” și pentru a nu fi prins de polițiști, au declarat autoritățile locale. Saharat Sawangjaeng, care a adoptat pseudonimul Seong Jimin, a fost prins săptămâna trecută într-un capartament din Bangkok.

Poliția, care îl caută de trei luni pe tânărul de 25 de ani, a declarat că „nu a mai rămas nimic din fața sa originală”. Aceștia au dat de urma lui prin urmărirea distribuției de ecstasy către alți vânzători și cumpărători din Bangkok.

Bărbatul a fost acuzat de import ilegal de stupefiante

Martorii l-au descris poliției ca fiind un „bărbat coreean chipeș”. De asemenea, acesta și-a schimbat numele cu unul coreean și intenționa să se mute definitiv în Coreea de Sud.

Saharat a fost acuzat de import ilegal de stupefiante. El a recunoscut că a comandat ecstasy pe dark web, folosind criptomonede, a anunțat poliția săptămâna trecută. În trecut, el a mai fost arestat de cel puțin trei ori, fiind considerat de polițiștii thailandezi un „baron al drogurilor”.