Home » D:News » Un obiect cilindric misterios a fost găsit pe o plajă din Australia

Un obiect cilindric misterios a fost găsit pe o plajă din Australia

Un obiect cilindric misterios a fost găsit pe o plajă din Australia
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 18.07.2023

Un cilindru de mari dimensiuni a fost descoperit pe o plajă din Australia. Polițiștii au înconjurat zona deoarece nu se știe de unde vine obiectul misterios.

Descoperirea a fost făcută pe o plajă din vestul Australiei. Obiectul metalic de mari dimensiuni a fost găsit de localnici pe plaja Green Head, la aproximativ 250 km nord de Perth.

Autoritățile statale și federale investighează obiectul care este considerat periculos. Poliția le-a cerut oamenilor să nu se apropie de locul în care se află obiectul.

Un rezervor de combustibil de la o rachetă?

„Dorim să reasigurăm comunitatea că suntem implicați activ într-un efort de colaborare cu diverse agenții de stat și federale pentru a determina originea și natura obiectului”, a anunțat poliția prin intermediul unui comunicat, potrivit BBC.

Locuitorii au declarat că cilindrul are o lățime de aproximativ 2,5 metri și o lungime cuprinsă între 2,5 și 3 metri.

Expertul în aviație Geoffrey Thomas a declarat că este posibil ca obiectul să fie un rezervor de combustibil de la o rachetă care a căzut în Oceanul Indian în ultimele 12 luni.

Ce a transmis agenția spațială australiană?

Agenția spațială australiană a recunoscut că este posibil ca obiectul să fi căzut de la un „vehicul de lansare spațială” și a anunțat că va lua legătura cu alte agenții din întreaga lume.

De asemenea, au existat unele speculații că obiectul ar fi putut face parte dintr-un avion care a dispărut în largul coastei de vest a Australiei în 2014 cu 239 de pasageri la bord. Thomas a exclus această variantă.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase