Home » D:News » Avertismentul SUA pentru Coreea de Nord: „Orice atac nuclear va fi întâmpinat cu un răspuns rapid”

Avertismentul SUA pentru Coreea de Nord: „Orice atac nuclear va fi întâmpinat cu un răspuns rapid”

Avertismentul SUA pentru Coreea de Nord: „Orice atac nuclear va fi întâmpinat cu un răspuns rapid”
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 18.12.2023

Oficiali din SUA și Coreea de Sud au avertizat Coreea de Nord în ceea ce privește atacurile nucleare prin intermediul unei declarații comune. Orice atac nuclear al Coreei de Nord va fi întâmpinat cu un răspuns rapid, copleșitor și decisiv, au transmis semnatarii documentului, potrivit Reuters.

Americanii au avertizat Coreea de Nord că orice atac nuclear împotriva națiunii sau a aliaților săi este inacceptabil și va duce la sfârșitul regimului Kim, se arată într-o declarație comună a SUA și Coreei de Sud, publicată sâmbătă.

„Partea americană a reiterat că orice atac nuclear al RPDC împotriva Coreei va fi întâmpinat cu un răspuns rapid, copleșitor și decisiv”, se arată în declarație.

Membrii grupului consultativ nuclear SUA-Republica Coreea s-a reunit vineri la Washington.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase