Home » D:News » Un om sfasie un sarpe urias cu dintii, intr-o lupta pe viata si pe moarte

Un om sfasie un sarpe urias cu dintii, intr-o lupta pe viata si pe moarte

Un om sfasie un sarpe urias cu dintii, intr-o lupta pe viata si pe moarte
Publicat: 17.04.2009
Ben Nyaumbe, un barbat originar din Kenia, a avut parte de o aventura pe care nu o va uita, cu siguranta, pentru tot restul vietii. Acesta a fost atacat de un piton urias care l-a ridicat intr-un copac, si nu a scapat decat in momentul in care a sfasiat practic coada acestuia, reusind cu tipetele sale sa atraga atentia altor sateni.

In momentul in care a fost atacat, barbatul a reusit sa isi scoata tricoul si sa infasoare cu el, temporar, capul pitonului, evitand astfel sa fie inghitit. Lupta dintre om si reptila uriasa a durat aproape trei ore, timp in care Ben Nyaumbe a fost aproape strivit de stransoare ucigatoare a pitonului. Barbatul a reusit insa sa sfasie cu dintii coada reptilei, fapt i-a permis sa se elibereze cateva secunde si sa strige dupa ajutor. Satenii care i-au venit in ajutor au reusit intr-un final sa il elibereze si sa captureze pitonul pe care l-au predat ulterior politiei.

„Doi ofiteri de politie au fost chemati telefonic sa intervina in cazul atacului unui sarpe care masura peste 4 metri. Atunci cand au ajuns la fata locului acestia au fost pur si simplu inmarmuriti. Pitonul era infasurat in jurul unui barbat pe care il trasese intr-un copac si pe care incerca sa il inghita. Alti oameni incercau sa il elibereze pe acel nefericit. Pana la urma totul s-a terminat cu bine, iar sateanul a scapat doar cu o spaima uriasa. Daca nu ar fi fost auzit de alti oameni, cu siguranta ar fi fost devorat de sarpele urias”, sustine Peter Katam, superintendentul politiei din districtul kenian Malindi.

Politia keniana se afla inca in alerta dupa ce pitonul a reusit sa evadeze din adapostul in care a fost transportat. „Cautam sarpele cu toata seriozitatea. Vrem sa il prindem intr-un timp cat mai scurt deoarece nu se teme sa atace oamenii si oricare dintre noi i-ar putea pica victima”, a adaugat acelasi Peter Ikatam pentru reporterii BBC.

Sursa: BBC

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase