Dumnezeul meu e mai bun decat al tau!

16 09. 2009, 12:04

Dintotdeauna impartiti intre traditie si progres, respectul fata de religie si pulsiuni laice, turcii vor avea la dispozitie in noul sezon de televiziune un nou "ring". In cadrul reality show-ului "Tobvekarlar Yarisiyor", un preot catolic, unul ortodox, un rabin, un imam si un calugar budist se vor "confrunta" cu zece oameni obisnuiti, dar cu o caracteristica precisa: toti laici. Si vor incerca, unul cate unul, sa-i converteasca.

Ahmet Ozdemir, director adjunct al Kanal T, un micut canal de televiziune ajuns dintr-o data pe buzele tuturor, vorbeste despre proiectul lui ca si cum ar face matanii: "Gulgun Feyman, regina stirilor de televiziune, ii invita pe toti telespectatorii sa-si regaseasca credinta. Prin acest concurs va veti gasi pacea. Va vom da premiul cel mai mare care poate exista pe lumea asta: credinta in Dumnezeu", a declarat Ozdemir. Traseul interior al convertitului (care va castiga, practic, un pelerinaj) va fi evaluat de "un grup de experti".

Sursa: La Repubblica

CITESTE SI:

INTRA AICI PENTRU A AFLA TOTUL DESPRE EUGEN ALIMANESCU - JUSTITIARUL DE FIER DIN BUCURESTI, IN URMATORUL EPISOD AL MARATONULUI "DESCOPERA SECRETELE MAFIEI"!