Sex-calculatorul iti judeca viata sexuala

24 09. 2009, 12:03

Cat te-ai considera de "virtuos", rezultatul tot e un numar cu 6-7 cifre. Tocmai de aceea, in opinia specialistilor, Sex-calculatorulreprezinta o metoda de sensibilizare a publicului larg care poate face pe oricine sa inteleaga riscurile la care se expune daca nu se protejeaza. "Cand ne culcam cu cineva nu o facem doar cu acea persoana, ci si cu toti partenerii precedenti ai acesteia, respectivii partneri ai acestora si asa mai departe. Este important ca oamenii sa inteleaga cat de expusi sunt in fata bolilor cu transmitere sexuala si sa-si ia precautiile necesare, de la prezervative la controalele medicale periodice", a explicat Clare Kerr, responsabila cu sanatatea sexuala la Lloydspharmacy.

In medie, un barbat englez declara ca a intretinut raporturi sexuale cu 9 femei, in timp ce femeia britanica marturiseste 6,3 parteneri. Se obtine prin urmare o medie de 7,65 parteneri pe cap de supus al Maiestatii Sale. In sex-calculatorul online al farmaciei au fost inserate date apartinand la 6.000 de englezi adulti, in baza carora sunt realizate calculele probabilistice ale celorlalti participanti la test. Prin urmare, cand se introduce varsta fiecarui partener avut, calculatorul analizeaza baza de date pentru vizualizarea numarului de posibili parteneri de sex.

Procesul este apoi repetat pe 5 ulterioare "generatii" de parteneri, conform teoriei celor sase grade de separare, o ipoteza care spune ca orice persoana poate fi legata de altele printr-un lant de cunostinte cu maxim 5 intermediari. Aplicand aceasta metoda, cercetatorii de la Lloydspharmacy au calculat ca un adult englez a avut relatii sexuale indirect cu 2.811.024 de persoane.

Sursa: La Repubblica

Citeste America de Sud, taramul sangeroaselor carteluri, episodul de astazi al maratonului Descopera Secretele Mafiei!

CITESTE SI: