Iata cum arata omul-capra din Zimbabwe

01 10. 2009, 13:30

Gasiti aici stirea Omul-capra a bagat spaima in africani

O investigatie derulata de o comisie guvernamentala in Maboleni a analizat cazul ciudatului animal, care, intre timp, a fost incinerat. Guvernatorul Jason Machaya si oficialii politiei au privit fotografiile hibridului si i-au interogat pe martorii oculari.

Diferite teorii au circulat prin sat. Batranii suspecteaza ca puiul ar fi fost de fapt un bebelus transformat in capra prin incantatii de vrajitorie, in timp ce oamenii mai tineri din sat iau in calcul posibilitatea ca bizarul animal sa fie un experiment genetic secret, coordonat de guvern.

Nyoni, posesorul caprei-mama, are cincisprezece astfel de animale in gospodarie, dintre care majoritatea sunt puii aceleiasi capre si insista ca "este pentru prima oara cand capra mea a nascut asa ceva".

Cazul nu este unul izolat, luna septembrie a fost una presarata cu tot soiul de aparitii si creaturi bizare, peste tot in lume.

Recent, o aratare ciudata, cu pielea lucioasa, a fost descoperita si ucisa pe o plaja din Panama, iar scheletul unei mici creaturi neidentificate a fost dezvaluit in Mexic. De asemenea, pretinse creaturi Yeti au fost filmate in mai multe locuri din Polonia.

Sursa:

Citeste Traditiile mafiote italiene, legile nescrise ale crimei, episodul de astazi al maratonului Descopera Secretele Mafiei.

CITESTE SI: